DEndre: Kiemelkedő élmény

Értékelte: DEndre

31 szállásértékelés
300 városban járt
2752 étteremértékelés
1567 hasznos szavazat
Ajánlom a helyet másoknak is!

Kiemelkedő élmény

2019. augusztusban, családjával járt itt
Értékelt: 2019. augusztus 10. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Szomorú, amikor hozzá nem értők húzzák le az ország legjobb éttermeinek értékelését. Olyasmit kifogásolva, amiről mindenki tudja, aki kicsit is jártas a témában, hogy kifogásolhatatlan. 1100-1200 ft egy minőségi kézműves sörre abszolút megszokott.
A rövid étlap nem hiba, hanem erény.
Ráadásul minden étel egy-egy kompozíció, a Terazza-ban úgy hozzák a klasszikus magyar fogások XXI századi változatait, hogy megőrzik az eredeti ízharmóniákat, legyen szó csirkepaprikásról (3690) vagy halászléről (1890).
E két étel mellett rendeltünk még kacsamellet meggyes céklával és gratinburgonyával (4590), valamint tükörpontyot céklás burgonyasalátával (2990). Desszertet csak egyikünk evett, csokis brownie-t madártejjel. A Terazzaban egyébként ottjártunk idején volt 4 előétel illetve leves, 11 főétel és 3 desszert, változatos alapanyagokból. A Zirci belga típusú apátsági sör 990 ft volt, a staropramen 650. Ittunk az étterem saját rosé borából egy decit, ez nem volt teljes mértékben meggyőző, de értékeltük, hogy saját készítésű boruk van saját ültetvényről.
A kilátás csodás, a kiszolgálás kedves.
Kitűnő élmény volt összességében a Terazza, tisztes 5 pont.

Ennyire tetszett: Kiváló
Ételek minősége: Kiváló
Kiszolgálás: Kiváló
Hangulat: Kiváló
Ár / érték arány: Átlagos
Tisztaság: Kiváló