csalódott2016: Óriási csalódás

Értékelte: csalódott2016

3 szállásértékelés
4 városban járt
2 étteremértékelés
9 hasznos szavazat
Nem ajánlom a helyet másoknak!

Óriási csalódás

2016. januárban, a párjával járt itt
Értékelt: 2016. január 15. - 3 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Tegnap jártunk itt, de már 15 éve visszatérő vendégek vagyunk, ami azt jelenti, hogy 2-3 évente járunk Sopronba és ilyenkor útba ejtjük a Jégverem fogadót.
A változás szörnyű. A tegnapi pincérek közül a férfi elfelejtett étlapot hozni, kb 5 perc várakozás után az egyik női pincér vette észre, hogy étlap nélkül ücsörgünk. Ekkor 3 pincérre 7 asztal volt, asztalonként 2-3 fő vendéggel.
Az italok közül a gyümölcslé a lehető legrosszabb cukrozott gyümölcs ital volt, ez is langyosan.
A 2 leves közül a fokhagymakrém finom, a gombaleves csupán só ízű, a legrosszabb menzás emlékeimet hozta elő. Az adagok nagyok, de a gombaleves törött szélű tányérban érkezett, kb 1 cm-es darab hiányzott a tányér szélből.
A túrógombócok JÉGHIDEGEK voltak, vélhetőleg reggel vagy az előző napok valamelyikén készültek és a hűtő mélyéről kerültek elő!!!!! Leöntve valami eper konzerv szerűséggel. SZÖRNYŰ!!!
Az étteremben kb 40 percet voltunk, ezalatt a 2 pincérnő egy szomszédos asztalnál trécselt a magán életükről, majd az egyikük kb 3-4 perces telefonbeszélgetést folytatott a vendégek előtt.
A pincérek krémje úgy látszik Ausztriába ment és itt csak a strandok büfés lányai maradtak.
A Jégverem fogadó 15 éve egy minden szempontból követendő példa volt a hazai vendéglátás egén, most pedig negatív példa lett.
Ennyire tetszett: Szörnyű
Ételek minősége: Szörnyű
Kiszolgálás: Szörnyű
Hangulat: Szörnyű
Ár / érték arány: Gyenge
Tisztaság: Kiváló