expert: Tavaszi feltöltődés

Értékelte: expert

63 szállásértékelés
38 városban járt
1 étteremértékelés
55 hasznos szavazat
Ajánlom a helyet másoknak is!

Tavaszi feltöltődés

2019. márciusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. április 6.
Egy másik hely lemondása utáni hirtelen döntésből választottuk ezt a helyet és mint utólag kiderült, jól tettük.

A hotelt könnyen megtaláltuk, az út mellett fekszik, közel a parthoz. A parkolás díjmentes, viszont parkolóhely elég kevés van, mindenesetre nekünk még volt helyünk, de nem tudom a később érkezők hova tudtak állni. A szálloda és a szoba is szép, modern szín- és formavilágú. A lobbyban van a bár (széles italválasztékkal) és innen nyílik az étterem is. A bejelentkezés gyors volt, minden információt megkaptunk. A szobánk kellően nagy, kényelmesen elfértünk minden holminkkal, volt erkélyünk is, bár a kilátás nem különösebben szép, az épület tetejére nyílt, viszont kellemes csend volt végig a környéken. Jó meleg volt a szoba, ment rendesen a fűtés.

A wellness részleg hangulatos, szép a dekoráció és minden megtalálható, ami eszünkbe juthat egy wellnessben: sótéglás infrakabin, aromakabin, nagy finn szauna (létszám függvényében), gőzkabin, még egy finn szauna, egy langyos vizes élménymedence külön gyermekrésszel, egy meleg vizes élménymedence és sok pihenőágy. A wellnessbárban széles a választék italokból és ételekből is. Ha valaki szabadtérre vágyik, ki lehet ülni az épülettel körbevett kültéri asztalokhoz, illetve a hátsó udvarra a körben lugassal fedett asztalokhoz-székekhez is. Itt található még egy meleg vizes kis élménymedence, hinták és napozóágyak is.

Vacsorára és reggelire is széles a választék és nagyon finom volt minden. Figyelmes dolog, hogy külön helység van a csendre vágyóknak, ahova gyerekek nem mehetnek be.

A személyzet mindenhol extra figyelmes és kedves, a számlákból megkaptuk a másodpéldányokat.
Nagyon jól éreztük magunkat, biztos hogy ide visszajövünk még és ajánljuk másoknak is.
Ennyire tetszett: Kiváló
Személyzet: Kiváló
Tisztaság: Kiváló
Ár / érték arány:
Kényelem (szoba): Kiváló
Szolgáltatások: Kiváló
Étkezés: Kiváló
Elhelyezkedés:
Az értékelést az Ittjártam.hu egy regisztrált felhasználója írta, és nem feltétlenül tükrözi az Ittjártam.hu véleményét.