Apamaci: Zavarban

Értékelte: Apamaci

13 szállásértékelés
19 városban járt
25 étteremértékelés
25 hasznos szavazat
Ajánlom a helyet másoknak is!

Zavarban

2019. júniusban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2019. június 12.
Pünkösdi hosszú hétvégére egy siófoki pihenést választottunk. A Prémium Hotel Panoráma "Pünkösdi királyság" csomagot kínált. Régen jártunk Siófokon, így e mellett döntöttünk a meglehetősen borsos ára ellenére.
Általában nem szokott gondot okozni egy-egy szálláshely, vagy étterem értékelése, most azonban komoly zavarban vagyok, vélhetően az éles ellentétek miatt. A korábban szocreál stílusban épült üdülőt szépen átalakították, az adottságokat figyelembe véve kihozták belőle szinte a maximumot, így négy csillag díszeleg büszkén a homlokzaton.Azonban a bútorok nem ütik meg a 4 csillagos szintet, a fürdőszobák rendkívül kicsik,a toalett is benne található,az elszívó nálunk nem működött... a folyosón a konnektor kilóg a falból, az erkélyajtó beépítésekor a külső vakolás elmaradt.Nem éppen 4 csillagos megoldások. Az ételek átlagosak,bár ez megtévesztő,mert az átlag nagyon jó ill. nagyon nem jó párokból jön ki. A teljesség igénye nélkül: kitűnően elkészített halételhez köretként félig nyers,teljesen hideg rizs, pompás sülthöz TESCO jellegű zöldköret és őszibarack befőtt. Az egyébként is parányi wellness részleg lényege nem működött, tönkretette az eső. Előfordul,de ilyenkor elvárható lenne,hogy a szállót részben a wellness miatt választó vendégeket mondjuk egy a siófoki fürdőbe szóló belépőjeggyel kárpótolni.Ami maradéktalanul elismerést érdemel, az a személyzet maximálisan udvarias, segítőkész magatartása. Köszönet érte! A Balatonra néző ablakokból nyíló kilátás sok mindenért kárpótol, de azért mindenért nem, így a teljesen az "javára" eltolódott ár/ érték arányra sem. A 4 csillagot kissé túlzottnak gondolom. A valóságban ez egy 3+ csillagos hotel,5 csillagos áron.
Ennyire tetszett: Átlagos
Személyzet: Kiváló
Tisztaság:
Ár / érték arány: Gyenge
Kényelem (szoba): Átlagos
Szolgáltatások: Átlagos
Étkezés: Átlagos
Elhelyezkedés:
Az értékelést az Ittjártam.hu egy regisztrált felhasználója írta, és nem feltétlenül tükrözi az Ittjártam.hu véleményét.