renimeli: Rögtönzött évfordulós vacsora

Értékelte: renimeli

10 szállásértékelés
11 városban járt
34 étteremértékelés
29 hasznos szavazat
Ajánlom a helyet másoknak is!

Rögtönzött évfordulós vacsora

2015. júniusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2016. május 4. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Egy hirtelen manőver vitt minket a Mala Garden-be az évfordulónk alkalmából. Nem terveztünk Siófokra menni, se étterembe, de olvastunk róla az interneten és beindult az újratervezés.
Az étterem közvetlenül a Balaton partján épült, kicsit kijjebb esik Siófok fő sétányán, gyönyörű kilátással a tóra. Egy nagy terasza is van, ahova sajnos nem tudtunk kiülni ,mert az idő elromlott, de nagyon ízléses, mediterrán hangulatú bútorokkal berendezve.
Az étterem gyönyörű. Minden dekoráció, bútor a helyén van, igazi keleties stílusú, de nem giccses és kellemes halk zene szól.
Aznap tele volt az étterem, így lassabb volt a kiszolgálás és kicsit feszült volt a személyzet, de a vendégekkel végig udvariasan bántak.
Mivel a párom foglaláskor jelezte, hogy évfordulót ünneplünk, ezért extrább dekorációt készítettek az asztalunkra, ami egy jóleső apró figyelmesség.
Egy lazacos és egy rákos ételt rendeltünk. A lazac puha volt és ízletes, vadrizzsel és sáfrányos szósszal.
A rákos fogáshoz egy lepényszerű pékárut szolgáltak fel és salátát. A lepény száraz volt és kicsit gumiszerű, amit a saláta se nagyon tudott enyhíteni, így ez a fogás- a rákot leszámítva, ami puha volt és kellemes fűszerezésű- csalódás volt.
Desszertnek csokiszuflét választottunk kókuszhabbal és erdeigyümölcs öntettel, ez kifogástalanra sikerült.
Szívesen visszatérünk még ide, amikor jobb az időjárás, mert szeretnénk bepótolni a teraszon vacsorázást balatoni panorámával.

Ennyire tetszett: Kiváló
Ételek minősége:
Kiszolgálás: Kiváló
Hangulat: Kiváló
Ár / érték arány:
Tisztaság: Kiváló