Ritababa: 80. születésnapot ünnepeltünk

Értékelte: Ritababa

2 szállásértékelés
10 városban járt
14 étteremértékelés
12 hasznos szavazat
Ajánlom a helyet másoknak is!

80. születésnapot ünnepeltünk

2018. májusban, családjával járt itt
Értékelt: 2018. május 14.
Jártunk már az étteremben és bár nem olvastunk itt túl jó véleményt a helyről, mi mégis visszatértünk.
Tavaly tértünk be ide először és figyelmes volt a kiszolgálás, az ebédünk is jól sikerült. Ezután családunkból nagymama és unoka ebédelt itt, akkor is finom volt az étel és személyzetről is csak jó véleményünk lehet.
A napokban ünnepeltük családunk legidősebb tagjának 80. születésnapját. Miután jeleztük az igényeinket egy 7 fős családi ebédre, a maximális figyelmet kaptuk. A fővárosból érkeztünk az étterembe, ezért az ebéden kívül a tortát és a virágot is itt rendeltük meg. Mivel nem volt tapasztalatunk a cukrászdákat illetően, így segítséget kértünk a döntésben. Nem bántuk meg és azt sem, hogy a virágot is rájuk bíztuk. Az előzetes egyeztetésünk és az esemény között kb. 3-4 hét telt el, így természetesen felmerültek még kérdések mindkét részről. Minden zökkenőmentesen zajlott. Az ebédünk, a torta, a virág, a kiszolgálás, az ételek minősége... minden remekül sikerült. A legfontosabb, hogy az ünnepeltnek sikerült felejthetetlen perceket szerezni. Ezt a véleményt kifejezetten az ő kérésére írtam meg.
Ui. itt annyit szeretnék megemlíteni, hogy ez egy meglepetés ebéd volt, ezt sikerült a torta és a virágkosár megjelenéséig titokban tartani.
Köszönjük szépen AMIGO :)
Ennyire tetszett: Kiváló