Muskátli Vendégfogadó, Parádfürdő

 Parádfürdő

Értékelése:
2 értékelés alapján 2. helyezett a 6 parádfürdői szállás közül

  Szempontok szerint
  Személyzet:
  Tisztaság:
  Ár / érték arány:
  Kényelem (szoba):
  Szolgáltatások:
  Étkezés:
  Elhelyezkedés:
   
  Összesített
  Kiváló:
  1
  Jó:
  0
  Átlagos:
  1
  Gyenge:
  0
  Szörnyű:
  0

Elérhetőségek

Muskátli Vendégfogadó Parádfürdő a térképen

Szolgáltatások

háziállat bevihető, zárt parkolóhely, nem-dohányzó szobák, buszparkoló, SZEP Kártya elfogadás, lovaglási lehetőség, kerthelyiség

Bemutatkozás

Parádfürdő a Mátra hegyvonulatainak egyik legszebb völgyében, a Gyöngyöst Egerrel összekötő 24-es számú panorámás hegyi út mentén található, mindkét várostól 30 km távolságra. Fogadóink a Parádfürdőn átvezető út mellett, egymástól 200 méterre helyezkednek el. Az üdülőfalu Budapestről átszállás nélkül is elérhető másfél óra alatt, a távolsági buszok a két épület között állnak meg.

Az "A" épület 11 szobájába 33 személy helyezhető el 2-4 ágyas, hideg-meleg vizes, mosdókagylós szobákba, illetve egyik szobánkban fürdőszoba szolgálja vendégeink kényelmét. Amennyiben családok, egyéni vendégek választják a Muskátli Vendégfogadót, őket csoportoktól elkülönítve ebben az épületben helyezzük el.
A "B" épület 13 szobájába 47 fő helyezhető el 2-5 ágyas, hideg-meleg vizes, mosdókagylós szobákba.
Mindkét épületben televízióval felszerelt közösségi helyiség áll vendégeink rendelkezésére. Kívül biztonságos parkírozási lehetőség, a zárható udvarban tűzrakó hely, a ház végében patak található.
Az étkezés a "B" épületünk éttermeiben történik, ahol saját konyhánk bőséges, házias, ételei kerülnek felszolgálásra.
Fedett teraszunk asztalokkal, székekkel felszerelve étkezésre, kézimunkázásra, játékra, egyéb foglalkozásokra is alkalmas.
Mindkét épületünkben igény szerint önellátás is megoldható, konyhai használati díj ellenében.

1-2 éjszakás gyermekcsoportoknak ágyneműt vagy hálózsákot hozniuk kell.
Csoportoknak rendkívüli kedvezményeket biztosítunk! 20 fő után 1 főnek ingyen tudjuk biztosítani szolgáltatásainkat, gyermekcsoport esetében pedig 10 fő után 1 főnek ingyen biztosítjuk a szállást.

Széchenyi Pihenőkártyát elfogadunk!
Egész évben szeretettel várjuk kedves vendégeinket.

Felhasználói vélemények

  Értékelte: tarhonya
  2019. júniusban, a párjával járt itt
  Értékelt: 2019. június 3.
  Igaz a mondás: Olcsó húsnak híg a leve. A szobában nem volt sötétítő függöny, ezért a zsalukat akartuk becsukni, de azok el voltak vetemedve, több éve nem lehettek becsukva, spárgával kötöttük be...
  Értékelte: kcalb
  2013. júniusban, a párjával járt itt
  Értékelt: 2014. június 12. - 2 látogató hasznosnak vélte
  A férjemmel megismerkedésünk kezdetén néztük ki Parádfürdőn a Muskátli vendégfogadót. Mikor felhívtuk a tulajdonost,közölte,hogy sajnos a főépület foglalt,de van egy másik kis épület amit szívesen kiad...