Doriy: Átverés!

Értékelte: Doriy

2 szállásértékelés
2 városban járt
0 étteremértékelés
0 hasznos szavazat
Nem ajánlom a helyet másoknak!

Átverés!

2018. májusban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2018. május 3.
Hát,sok mindent el lehet mondani a helyről, csak azt nem, hogy korrektek. Átvertek.
A párom februárban foglalt egy apartmant 6 főre. 2 nappal az érkezésünk előtt emailben megkérdezte a tulajdonost, hogy minden rendben van- e a szállásunkkal, mert Pécsről érkezünk, és nem szívesen fordulnánk vissza. A válasz igenlő volt.
Ennek ellenére mégsem kaptuk meg az általunk foglalt házat. Nem stimmelt sem a berendezés, sem a helységek száma, elrendezése. A pároknak külön kellett aludni, mert nem volt franciaágy.
Természetesen felhívtuk a tulajdonost, hogy számon kérjük rajta a dolgokat. Még ő volt kiakadva.

Kiderült, hogy másoknak adta ki az általunk foglalt szállást, mert SZERINTE ez jobb lesz nekünk, és b*nkó stílusban közölte, hogy nem muszáj maradnunk, ahelyett hogy legalább elnézést kért volna.Felháborító!!!!
Természetesen kénytelenek voltunk maradni, mivel az ünnepi hosszú hétvége miatt minden szálláshely tele volt.

A google internetes értékelő felületén megírtuk a véleményünket, de még akkor is ők voltak megsértődve.
Milyen szállásadó az, aki maga dönti el, hogy a vendégeinek mi a kényelmes, elég tágas, vagy tetszetős??? Az ember általában a feltöltött képek alapján választ szállást, csakhogy itt vigyázzon mindenki, mert nagy átverés van! A különböző szálláshelyek képei össze vannak keveredve. Van feltöltve az egri szállásról is kép, arról, amiben mi voltunk, és egy sokkal szebb, komfortosabb apartmanról is.:-D

Mindkét szinten rosszak voltak a vízvezetékek, így alig tudtunk fürdeni. Vagy túl forró volt a víz, vagy jéghideg!!!
A szappantartóban a legolcsóbb FÉRFI tusfürdő volt, a matracok ki voltak feküdve középen, a lépcső kapaszkodója el volt törve, 3 db üvegpohár volt egy 8 fős apartmanban,(persze lehet bögréből is kólát inni :-) ) az ablakok olyan magasan voltak, hogy nem lehet kinyitni őket, így szellőztetni sem lehetett. Minden reggel 6- kor keltünk, mert a mennyezet közeli ablakokon nem volt sem függöny, sem más, így szó szerint a szemünkbe sütött a nap. ( éjszaka pedig a hold )
A bejárati ajtót nem lehetett mindig bezárni, vagy éppen kinyitni!!!
Ha valaki mégis kedvet kapna, hogy itt aludjon pár éjszakát, azt javaslom, előzetesen kérjen képeket arról a szállásról, amit foglalt, nehogy úgy járjon, ahogyan mi.

Távozásunk napján a tulajdonos,sértődötten közölte, hogy nem kell kifizetnünk a szállást, és meg akarta magyarázni, hogy mi a kapott apartmant foglaltuk, holott a kezünkben volt a kinyomtatott foglalás. Vicc az egész!!!Természetesen nem jöttünk el fizetés nélkül, de így egy csökkentett összeget hagytunk ott, és jól esett volna egy SZÍVBŐL JÖVŐ bocsánat kérés is...Jó pont: Az étterem szuper!
Minden nagyon finom volt, és az adagok is termetesek voltak. A felszolgálók is kedvesek! Az éttermet még biztosan meglátogatjuk!
Ennyire tetszett: Szörnyű
Személyzet: Szörnyű
Tisztaság: Gyenge
Ár / érték arány: Gyenge
Kényelem (szoba): Szörnyű
Szolgáltatások:
Étkezés: Kiváló
Elhelyezkedés: Kiváló
Az értékelést az Ittjártam.hu egy regisztrált felhasználója írta, és nem feltétlenül tükrözi az Ittjártam.hu véleményét.