batkisz: Vegyes érzések

Értékelte: batkisz

2 szállásértékelés
2 városban járt
0 étteremértékelés
0 hasznos szavazat
Nem ajánlom a helyet másoknak!

Vegyes érzések

2018. decemberben, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2019. január 1.
Pozitívum: Tágas, világos apartmanban töltöttük családommal a szilvesztert. Kiváló és bőséges ételek, figyelmes személyzet, tisztaság jellemzi a hotelt. A kilátás szép, a barlangfürdő közel.
Negatívum: A szobáink padlószőnyegén és a fürdőszobában apró hangyák korzóztak. A kislányommal szedegettük őket, nem voltak kevesen. 2 kis pókkal is találkoztam...
A szoba hőfokát max 25 fokra lehetett állítani, de nem fűtött fel ennyire. Mi 26 -27 fokhoz vagyunk szokva, így ez kellemetlen volt.
A welness úszómedencéjére 28 C fok van írva, de ha 23 van, akkor sokat mondok. Alig megy bele vendég. Az élménymedence kicsi, mindig zsúfolt.
A masszázsok 5000-ért 25 percesek. Más hasonló kategóriájú hotelekben 40-45 percesek ennyiért.
A csomagban svédasztalos vacsora volt, de “elfelejtették” jelezni, hogy ital nem jár csak a reggelihez. Ez nem lenne gond, de pl. 2 dl cola és ugyanennyi őszilé 1210 Ft. Ok, hogy 4*, de ez nálam akkor is pofátlan lehúzás. Az alkoholos italokról inkább ne is beszéljünk, ez a szilveszteri gálavacsinál sok vendégnél zsebbenyúlósra sikeredett. Nekem ez nagyon visszatetszô annak tükrében, hogy elèg nagy összeget fizettünk a csomagért.
Ennyire tetszett: Átlagos
Személyzet: Kiváló
Tisztaság:
Ár / érték arány: Átlagos
Kényelem (szoba):
Szolgáltatások: Átlagos
Étkezés: Kiváló
Elhelyezkedés: Kiváló
Az értékelést az Ittjártam.hu egy regisztrált felhasználója írta, és nem feltétlenül tükrözi az Ittjártam.hu véleményét.